Στηρίζω του Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών

ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Μεγάλος Ευεργέτης:

Χρήστος Φωκάς

Ευεργέτες:
Σύλλογος «Φίλοι Μουσείου Καποδίστρια»
Νομαρχία Κέρκυρας – Υπουργείο Πολιτισμού
Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση
Ελένη Γούστη – Σταμπόγλη
Τράπεζα της Ελλάδος – Εθνικό Νομισματοκοπείο

Χορηγοί:

Infoware – SingularLogic
Νίκος Αγάθος
Γιάννης Δάλλας
Διονύσιος Σ. Δημουλίτσας

Δωρεές:

Αναγνωστική Εταιρία Κερκύρας
Μαρίλλα Βεντούρα – Dantos
Σέργιος Βούλγαρις
Νίκος Δένδιας
Οικ. Άλεξ Κόσκορου
Νίκος Κουρκουμέλης
Michel Κουρκουμέλλης – Ροδόσταμος
Σπύρος Μπουφίδης
Κων/νος & Ερασμία Παντελιού
Χρήστος Φωκάς
Το Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών ευχαριστεί θερμα τους παραπάνω φορείς, εταιρείες και ιδιώτες για την γενναιόδωρη υποστήριξή τους, καθώς επίσης και τους χορηγούς και δωρητές που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Επενδυτικά Προγράμματα:

LEADER 2007-2013
ΕΣΠΑ 2014-2020

Το Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών στηρίζεται σε εσάς!

Υποστηρίζοντας το έργο του Μουσείου συμμετέχεις ενεργά στις δράσεις του. Ακόμη ευρύτερη λειτουργία, περισσότερες εκδόσεις, έρευνα, εκπαιδευτικά προγράμματα, εκδηλώσεις.

Το ίδιο το Μουσείο, το οίκημα και το κτήμα στο οποίο στεγάζεται αλλά και η ιστορική συλλογή του, αποτελούν Δωρεά της Μαρίας Καποδίστρια-Δεσύλλα. Από το έτος 2007, το Μουσείο λειτούργησε απρόσκοπτα χάρη στην πολύ σημαντική ετήσια χορηγία του Μεγάλου Ευεργέτη του, Κερκυραίου επιχειρηματία και μονίμου κατοίκου Ελβετίας κ. Χρήστου Φωκά.

Χάρη στην εν λόγω χορηγία του κ. Χρήστου Φωκά, κατέστη δυνατόν να ενταχθεί το Μουσείο στο πρόγραμμα Leader και να ανακαινιστεί ριζικά.

Το Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, τα έσοδα της οποίας προκύπτουν από τις δράσεις του. Για τη λειτουργία του, τη συντήρηση της συλλογής και την ανάπτυξη του, το Μουσείο επαφίεται αποκλειστικά στην ευγενική στήριξη ιδιωτών, φορέων και εθελοντών αλλά και σε χρηματοδοτικά προγράμματα.

Γίνετε Φίλος του Μουσείου
Οι Φίλοι του Μουσείου Καποδίστρια είναι ένας Σύλλογος που έχει στόχο τη συμπαράσταση και την υλική ενίσχυση του Μουσείου Καποδίστρια, για την πιο αποτελεσματική επίτευξη των σκοπών του. Οι Φίλοι επιδιώκουν τη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τον Ιωάννη Καποδίστρια και την οικονομική ενίσχυση των δράσεων του Μουσείου ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει ως ένα σύγχρονο μουσείο και ως ερευνητικό κέντρο. Γίνετε Φίλοι του Μουσείου εδώ

Γίνετε εθελοντής
Το Μουσείο έχει πάντα την ανάγκη των φίλων του, ακόμα και φοιτητών, οι οποίοι θα είχαν τη χαρά να στηρίξουν εθελοντικά λειτουργικές ανάγκες, ειδικά για τη συντήρηση του κήπου, την υποδοχή φιλοξενούμενων αλλά και την στήριξη εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Γίνετε Χορηγός – Ευεργέτης
Το Μουσείο και το Κέντρο Μελετών για την ανάπτυξη των δράσεων του, τη καλύτερη διαχείριση των συλλογών και των εγκαταστάσεων του έχει ανάγκη την έμπρακτη στήριξη σας. Το Μουσείο Καποδίστρια – Κέντρο Καποδιστριακών Μελετών είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, χωρίς δικές του προσόδους. Τα έσοδά του προκύπτουν από χορηγίες – δωρεές, καθώς και εισιτήρια, πωλήσεις εκδόσεων και ενθυμημάτων και χρηματοδοτικά προγράμματα. Όλα τα έσοδα διατίθενται για την κάλυψη των σκοπών του Μουσείου. Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο χορηγικό πλάνο του Μουσείο, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας.

Πράξε Δωρεά
Το ίδιο το Μουσείο, το οίκημα και το κτήμα στο οποίο στεγάζεται αλλά και η ιστορική συλλογή του, αποτελούν Δωρεά. Μπορείτε να ενισχύσετε την έκθεση και την έρευνα για τον Ιωάννη Καποδίστρια δωρίζοντας αντικείμενα ή τεκμήρια που αφορούν στον ίδιο, την οικογένειά του ή και την παρακαταθήκη του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο σε περίπτωση που θέλετε να συζητήσετε μαζί μας την πιθανότητα μια δωρεάς.